Aankoopmakelaar: van oriëntatie tot aankoop

Een huis kopen is een grote beslissing. Er moeten nogal wat stappen genomen worden. Oriënteren, bezichtigen, bieden, aankopen. Daar komen nog wat pittige vraagstukken bij:

  • Wat is een goed bod?
  • Moet het huis bouwkundig gekeurd worden?
  • Hoe ziet het bestemmingsplan eruit?

Als aankoopmakelaar begeleiden wij u bij alle facetten van het aankoopproces. Wat u niet wilt of kunt doen, verzorgen wij voor u. U loopt daarbij geen risico, wij werken op basis van no cure, no pay.

Aankoopmakelaar: wat kunt u verwachten?

Als allround NVM-makelaar met ruim 40 jaar ervaring kennen wij de huizenmarkt in de regio Gouda als geen ander. Naast onze marktkennis mag u rekenen op:

  • slagvaardig optreden aan de hand van een realistische aanpak
  • scherp onderhandelen voor de laagste prijs en de beste voorwaarden
  • advisering over de koopovereenkomst
  • duidelijke communicatie over het proces en de resultaten
  • totale en betrouwbare service

Wanneer u meer wilt weten, voor u uw keuze maakt, maak dan een afspraak voor kennismaking. Of lees eerst meer over ons kantoor en ons team.

Meer over ons makelaarskantoor

Recent aangekocht door Lafeber Makelaardij

Aankoopmakelaar Gouda
Aankoopmakelaar Gouda
Aankoopmakelaar Gouda
Aankoopmakelaar Gouda

Altijd een vaste contactpersoon

U kunt vanaf de eerste oriëntatie bij ons terecht. Wij maken een zoekopdracht en doen voorstellen voor bezichtigingen. Heeft u zelf al een huis op het oog, dan zorgen wij voor een deskundige beoordeling. En wij kunnen u het volledige onderhandelings- en aankooptraject uit handen nemen. Onze aankoopmakelaar is uw vaste contactpersoon tijdens het traject.

Helder over de kosten

U krijgt vooraf een vaste prijs inclusief btw, die u pas betaalt bij de notariële overdracht van uw nieuwe huis. En lukt het niet om tot aankoop te komen, dan betaalt u ons niet. Ook niet als u tussentijds de opdracht intrekt. En prettig om te weten, ons eerste gesprek is altijd gratis. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Direct vrijblijvend
een offerte aanvragen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Liever direct contact? Bel (0182) 53 68 88 of WhatsApp naar 06- 53 13 60 80
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Woningtaxatierapport nodig?

Voor de verkoop van uw huis kunt u een taxatierapport nodig hebben. Onze deskundige en door NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) gecertificeerde makelaars verzorgen een taxatie en leveren binnen 48 uur na inspectie een uitgewerkt taxatierapport.

Meer over taxatie

Gratis waardebepaling

Wij helpen u graag met de verkoop van uw huis. Snel en goed, maar ook realistisch. Wilt u meer weten over onze aanpak voor u ons inschakelt als verkoopmakelaar? Maak een afspraak. Eerst een gratis waardebepaling laten doen, is altijd – en geheel vrijblijvend – mogelijk.

Contact opnemen

Huis verkopen makelaar Gouda