Over Lafeber Makelaardij

Zoekt u een ervaren makelaar en stelt u persoonlijk en snel contact op prijs, dan voelt u zich gegarandeerd thuis bij Lafeber Makelaardij.

Makelaar 40 jaar ervaring GoudaWe zijn al ruim 40 jaar actief in de regio Gouda – Reeuwijk – Waddinxveen. We zijn nog steeds een relatief klein kantoor en dat heeft z’n voordelen. Die zijn:

  • rechtstreeks contact met de makelaar
  • slagvaardig optreden aan de hand van een realistisch en helder stappenplan
  • regelmatige terugkoppelingen over het proces en de resultaten

Wij kunnen u dit natuurlijk vertellen, maar belangrijker is wat onze klanten over ons zeggen. Bekijk de reviews op Funda.

Huis verkopen makelaar Gouda

Wie zijn ‘wij’ eigenlijk?

Frits Lafeber is onze NVM-makelaar en taxateur. Marjolein Besems-Huijsmans en Inge Steenkamer be’mannen’ de commerciële binnendienst. Een hecht en enthousiast team dat altijd gaat voor het beste resultaat.

Frits Lafeber   – Directeur / NVM Makelaar-Taxateur
T: 06-53 124 857
E: frits@lafeber.nl

Marjolein Besems-Huijsmans – Commerciële binnendienst
Inge Steenkamer – Commerciële binnendienst
T: 0182-536 888
E: info@lafeber.nl

Ervaar onze dienstverlening zelf

Lafeber Makelaardij is aangesloten bij de landelijke makelaarsvereniging NVM. Onze taxateurs zijn daarnaast gecertificeerd volgens VastgoedCert, een kwaliteitsregister van makelaars en aangesloten bij het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut en het NRVT, het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs.

Dit geeft u zekerheid, maar onze dienstverlening kent u pas echt wanneer u deze zelf ervaart. Ervaar het dus tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Met beide benen in de veengrond

Door onze jarenlange ervaring en actuele kennis kunt u voor alle woonvragen bij ons terecht. Wij kennen de huizenmarkt in de regio door en door en staan met beide benen in de Goudse veengrond. Neem contact met ons op voor:

  • aankoop van uw droomhuis, bestaand of nieuwbouw
  • verkoop van uw huis
  • het opstellen van een taxatierapport
  • een gratis waardebepaling bij verkoop, echtscheiding of nalatenschap
  • alles wat u wilt weten over de ontwikkelingen in de huizenmarkt

Wij helpen u graag van A tot Z. Daarbij mag u transparante kosten verwachten. En u heeft een vaste contactpersoon waar u rechtstreeks contact mee heeft. Interesse in onze dienstverlening?

Contact opnemen

Direct vrijblijvend
een afspraak maken?

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.