/Woningtaxatie: deskundig en onafhankelijk – Lafeber Makelaardij
Woningtaxatie: deskundig en onafhankelijk – Lafeber Makelaardij 2018-03-20T22:43:23+00:00

Woningtaxatie: deskundig en onafhankelijk

Is de vraagprijs voor een woning die u wilt kopen niet te hoog? En wat is een realistische prijs voor uw eigen woning? Een goede onderbouwing vraagt om een taxatie. Een taxatie op deskundige en onafhankelijke wijze. Lafeber Makelaardij helpt u hier graag mee.

Contact opnemen over woningtaxatie

Taxatie voor verkoop, aankoop, hypotheek en meer

Niet alleen voor de verkoop of aankoop van een woning kan een taxatie nodig zijn, ook bij een verbouwing of het afsluiten van een hypotheek is dit vaak vereist. Andere redenen zijn het vaststellen van successie- of overdrachtsbelasting of WOZ-zaken. Hoe weet u zeker dat een taxateur onafhankelijk en deskundig te werk gaat?

Onze taxateurs: deskundig en NWWI gecertificeerd

Onze taxateurs zijn gecertificeerd volgens VastgoedCert, het kwaliteitsregister van makelaars. Ze zijn bovendien aangesloten bij het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut en het NRVT, het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, dat de kwaliteit van taxatierapporten bewaakt en de deskundigheid en onafhankelijkheid van de taxateur controleert. Dat is belangrijk omdat de meeste banken een NWWI-gevalideerd taxatierapport eisen, zowel voor Nationale Hypotheek Garantie- als niet-Nationale-Hypotheek-Garantie-financieringen.

Taxatierapport binnen 48 uur

Lafeber Makelaardij verzorgt uw woningtaxatie deskundig, maar ook snel. Binnen 48 uur na opname in de woning, ontvangt u het uitgewerkte taxatierapport van ons. Verder kunt u rekenen op:

  • heldere communicatie over onze werkwijze
  • vooraf duidelijkheid over de kosten door een vast all-in tarief
  • een overzichtelijk en begrijpelijk rapport

Wilt u weten wat uw taxatie u gaat kosten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of bel 0182-536888

Direct een NWWI taxatie aanvragen (externe website)

Direct vrijblijvend
een afspraak maken?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Liever direct contact? Bel (0182) 53 69 88
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Woning aankopen of verkopen?

Wanneer u na taxatie verder wilt met de aankoop of verkoop van een woning, staat Lafeber Makelaardij u graag bij. Wij zijn ervaren en gerenommeerd aankoopmakelaar en verkoopmakelaar in de regio Gouda, Reeuwijk en Waddinxveen. Met ons netwerk helpen wij u uw woning goed en vooral realistisch aankopen of verkopen. Meer informatie? Neem contact met ons op of kom vrijblijvend langs op ons kantoor in Gouda.

Contact opnemen