Verkoopmakelaar nodig? Lafeber Makelaardij Gouda

U wilt uw huis zo snel en goed mogelijk verkopen. Daar komt wel het nodige bij kijken. Bezichtigingen, onderhandelen en wie weet wat nog meer. Een verkoopmakelaar inzetten is daarom een verstandige zet. Een deskundige die de juiste middelen weet in te zetten en op het juiste moment en duidelijk met u communiceert.

Lafeber Makelaardij adviseert u graag. Wij komen met een verkoopplan compleet met alle stappen om uw huis zo gunstig mogelijk te verkopen.

Meer over ons makelaarskantoor

Makelaar 40 jaar ervaring GoudaVerkoopmakelaar: snel en reëel verkopen

Lafeber Makelaardij heeft in ruim 40 jaar tijd een enorm netwerk in Gouda, Reeuwijk en omgeving opgebouwd. We kennen de plaatsen en de huizenmarkt, waardoor we huizen op reële waarden schatten. Wat u van ons als verkoopmakelaar mag verwachten:

  • een realistisch stappenplan voor de verkoop
  • een duidelijke offerte en transparantie over de kosten
  • een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw huis

Wij zijn een relatief klein kantoor en dat heeft zijn voordelen. Persoonlijk contact, snel reageren en duidelijke communicatie tijdens het hele verkoopproces.

Verkopen: veel aandacht voor uw huis

Met een compleet stappenplan zetten wij ons volledig in voor de verkoop van uw huis. Zo werken we voor u aan:

  • goede vindbaarheid op Funda
  • fraaie en realistische video- en fotopresentaties
  • promotie via de sociale media

U merkt het, wij brengen uw huis zo gericht mogelijk onder de aandacht van potentiële kopers. Ontdek meer over onze aanpak in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Woningtaxatierapport nodig?

Voor de verkoop van uw huis kunt u een taxatierapport nodig hebben. Onze deskundige en door NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) gecertificeerde makelaars verzorgen een taxatie en leveren binnen 48 uur na inspectie een uitgewerkt taxatierapport.

Meer over taxatie

Marjolein Lafeber

Direct vrijblijvend
een afspraak maken?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Liever direct contact? Bel (0182) 53 68 88 of WhatsApp naar 06- 53 13 60 80
  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis waardebepaling

Wij helpen u graag met de verkoop van uw huis. Snel en goed, maar ook realistisch. Wilt u meer weten over onze aanpak voor u ons inschakelt als verkoopmakelaar? Maak een afspraak. Eerst een gratis waardebepaling laten doen, is altijd – en geheel vrijblijvend – mogelijk.

Contact opnemen

Makelaar Gouda

GRATIS
waardebepaling

Benieuwd wat uw huis waard is? Laat een GRATIS waardebepaling doen door onze ervaren vakmensen!

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Nieuw in de verkoop